Prosjekt.

Kitchen Art for arkitekter

Det er en grunn, selvsagt, for at vi kaller oss Kitchen Art. To grunner faktisk. For det første har vi en dominerende interesse for form og design. For det andre ser vi på det å levere moderne kvalitetskjøkken til folk flest som en kunst.

Vi leverer ikke kjøkkenskap og skuffer med pene overflater. Vi leverer innredningsløsninger for husets viktigste rom. Vi leverer kjøkken som stimulerer ikke bare til matlaging, men til gode sosiale og sanselige opplevelser. Kjøkkenløsninger som påvirker det meste av det gode som kan oppleves innendørs.

Da snakker vi ikke bare om teknisk kvalitet og arbeidsflyt. Vi snakker om rommets estetikk som også skal stemme med huset for øvrig. Og vi snakker om funksjonalitet og design som fungerer i vår tid. Vi snakker om kjøkkenutforming som en del av husets uttrykk.

Derfor er det mer enn en glede for oss å samarbeide med arkitekter. Gjerne i relativt tidlig fase av prosjektet. Vi vet hva vi kan og står for. Og vi vet hva vår seriøse tyske leverandør kan makte av leveringer og tilpasninger.

Velkommen til en inspirerende prat – og da gjerne over en kaffe i vårt visningsrom i Ål.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Kitchen Art for utbyggere

Vi har god erfaring med å levere kjøkken til utbyggere i Hallingdal. Enten til hytter eller til leiligheter. Vi vet at det ofte haster og at det blir satt pris på å holde avtaler om tid og kostnader. Med vår erfarne, tyske kjøkkenprodusent, har vi en leverandør i ryggen som har orden i sakene både når det gjelder:

  • KVALITET
  • DESIGN
  • FUNKSJONALITET
  • INDIVIDUELL TILPASNING
  • PRIS

Vi ønsker gjerne dine kommende hytteeiere velkommen til oss i Ål sentrum. Her kan de ta og føle på det meste av det som hører et kjøkken til. Og vi kan samtale om kriterier og løsninger slik at kjøkkendrømmen kan bli virkelighet. Er de ute etter et tradisjonelt furukjøkken, så tar vi gjerne utfordringen med å få dem til å tenke nytt, moderne og langt frem. Det er en del av dette vi ser på som kunst.

Vi leverer moderne kjøkken for vår tids mennesker og den kommende generasjon. Det vises ikke minst i designet – men vel så mye i kvalitet og funksjonalitet.

Velkommen til en kjøkkenprat vi alle kan lære noe av.